Segítség

Segítség kérése az alábbi oldalakon/felületeken.

 

[DISCORD]

 

E-Mail

lyberium@gmail.com


Felhasználói feltételeink HU-HU:

Csak akkor használja szolgáltatásunkat, ha abba a telefonszám tulajdonosa is beleegyezik, és tudomásul veszi szolgáltatásunk költségét. Csak annyi egyenleget töltsön fel, amennyire szügsége van!

  • NEM VÁLLALUNK SEMMILYEN GARANCIÁT ARRA, HOGY BELEEGYEZÉS NÉLKÜL FIZETETT FELHASZNÁLÓNK, VAGY TÖBB EGYENLEGET TÖLTÖTT FEL, MIRE SZÜKSÉGE VAN!

Emelt díjas SMS használata:

Amennyiben ezt a fizetési módszert választod vedd tudomásul, hogy ez a jobb ÁR/ÁRÉRTÉKŰ ARÁNY a következőkben említendő PayPalnál.

 

PayPal használata:

Amennyiben ezt a fizetési módszert választod vedd tudomásul, hogy ez a jobb ÁR/ÁRÉRTÉKŰ ARÁNY a korábban említett Emelt díjas SMSnél.

 

 

OUR TERMS OF USE AND INFORMATION  |  FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEINK ÉS INFORMÁCIÓK


Our terms of use EN-US:

The service can only be used if the owner of the phone number agrees and acknowledges the service. Only top up as much balance as you need. It is forbidden to access our service without the consent of the parent This no longer applies to people over the age of 18.

WE MAKE NO WARRANTY THAT OUR USED PAYED WITHOUT CONSENT OR ADDITIONAL MORE BALANCES AS NEEDED!

 

Premium SMS usage:

For PayPal, which is mentioned below, the PRICE / VALUE RATIO asks you to choose an appropriate payment method.

 

PayPal uses:

This payment method should be answered when you acknowledge that a better PRICE / VALUE RATIO will send a previously specified Premium Rate SMS.

 

 


 

Vásároljon rangokat: Ha rangot szeretne venni, kövesse az útmutatót

1. lépés Kattintson a termékre, és tegye be a kosárba ha megvan, az oldalon megjelenik a kosár tartalma, amelyet a "Kifizetés" gombbal vásárolhat meg. Ha megvan

2. lépés Csak annyit kell tennie, hogy miután feltöltötte egyenlegét és kifizette a vásárlást, csak vár, de fontos! Ellenőrizze, hogy biztosan a szerveren van a felhasználói fiók!

Mit kap még a rangjához? - -10% a következő vásárláshoz, kuponkóddal minden tételhez. - -15% a partnerkiszolgálókon vásárolt rangoknál.

Köszönjük, hogy áttekintette a feltételeket / információkat! (!)

  • FIGYELEM! HA EZEKET A TEVÉKENYSÉGEKET NEM TUDJA KÖVETNI LÉPJEN A SZERVER TULAJDONOSÁBAL KAPCSOLATBA! ELSŐ: ÍRJA BE A TELEFONSZÁMBAN ÉS AZ ÜZENET TARTALMÁBAN ÍRJA, HOGY "300 1" PL mennyit akar költeni !! NE TARTALMAZZON MÁS SZÖVEGET AZ ÜZENET! MÁSODIK: LÉPJEN KAPCSOLATBA A SZERVER TULAJDONOSÁVAL. HARMADIK: ANYDESK SEGÍTSÉGÉVEL MÉG MEG KERESHET SEGÍTSÉGET, HA NEM MEGY